Szabásminta készítés

Szabásminta készítés szolgáltatásunkat elsősorban olyan vállalkozások számára kínáljuk akik vagy már rendelkeznek vagy most tervezik saját márkás termékek gyártását. Tehát elsősorban kis és nagykereskedések, webáruház tulajdonosok jelentkezését várjuk, magánszemélyeknek egyedi méretezésű szabásmintákat nem áll módunkban készíteni.

Modellezés

Cégünk vállalja fénykép vagy divattervezői rajz, esetleg hozott mintadarab alapján szabásminta készítését azaz „modellezést”. A modellezés során a mintadarabot (legyen az rajz, kép, vagy egy kész ruha) képzeletben alkotóelemeire bontjuk és átvisszük a modell szabásvonalait valamint varrástechnológiai jellemzőit a papír alapú szabásmintára. Az általunk készített szabásmintán mindig feltüntetjük a szükséges jelöléseket (becsípések, különböző illesztési pontok, szálirány). Ezzel is megkönnyítve a majdani szabászat illetve varroda dolgát a szabásminta későbbi felhasználásánál.

Szabásminta készítés, modellezés

Szériázás

A modellezést követően a megrendelő által elfogadott középméretű szabásminta alapján elkészítjük a szabásmintát a többi kiválasztott méretben is. A méretsor kiválasztása a megrendelő feladata, amiben természetesen igény esetén szakmai tanácsokat adunk. A méretsor kiválasztásánál nem feltétlen kell ragaszkodni a konfekció méretekhez, lehet teljesen egyedi méretezéseket is kérni. Az elkészült szabásmintákra végül feltüntetjük a szabáshoz valamint a varráshoz szükséges információkat (méret, szálírány, alkatrész neve, egy modellhez szabandó darabszám ).

Saját ruha márka forgalmazását tervezed?

Akkor jó hírünk van a számodra! Szolgáltatásaink közt megtalálható szabásminta készítés, szabászat, szublimációs nyomtatás, szitanyomás és varroda is. Így cégünknél egy helyen elintézheted a teljes gyártási folyamatot amivel időt és pénzt spórolhatsz. Kérj tőlünk árajánlatot a teljes gyártási folyamatra még ma!

Szabásminta készítés árak

Példa árak

Egy 5 alkatrészből álló ruha középméretű szabásmintája 5 x 2490 = 12.450 Ft-ba kerül, a szériázás árát ugyan így számoljuk ki tehát: 5 x 1990 =  9.950 Ft. Mivel cégünk rendelkezik szabászattal és varrodával is így az általunk készített szabásmintákból mintadarab varrást is vállalunk, így azonnal le is lehet ellenőrizni a szabásminta pontosságát és amennyiben a megrendelő igényli javítunk rajta.

* A feltüntetett árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák